If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | Portfolio Categories Известување
45
archive,paged,tax-portfolio_category,term-izvestuvanje,term-45,paged-31,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive
Archive

ОБЈАВЕН ОГЛАС ЗА ИНВЕСТИЦИИ И НАБАВКА НА ЗЕМЈОДЕЛСКА МЕХАНИЗАЦИЈА

  |     |   No comment

 Земјоделците од радовишко директно ќе  бидат информирани за нови можности за добивање на земјоделска механизација     Објавен е нов оглас за инвестиции за модернизирање на земјоделски стопанства, односно набавка на потребна земјоделска механизација од страна на Агенцијата за подршка во земјоделството и руралниот развој.   Општина Радовиш претставена со...

Прочитај повеќе

ЈАВЕН ОГЛАС ЗА АНГАЖИРАЊЕ 10 РАБОТНИЦИ

  |     |   No comment

ЈАВЕН ОГЛАС  за ангажирање на 10 работници за изведување на јавни работи во рок од 4 месеци. Избраните лица ке работат на следните работни задачи:   -       Одржување на градските и руралните паркови; -       Одржување и чистење на објектите и нивната околина кои се во сопственост на ЕЛС Општина Радовиш; -       Одржување...

Прочитај повеќе

ИЗВЕСТУВАЊЕ

  |     |   No comment

  Почитувани граѓани, Комисијата за заштита од дискриминација во соработка со ОБСЕ организира отворени денови  на локално ниво. За општина Радовиш отворен ден е 12 јуни 2015 година (петок). ВЕ ПОКАНУВАМЕ, доколку постои интерес од ваша страна да присуствувате на презентацијата на која ќе биде истакнат начинот на соработка и поднесување...

Прочитај повеќе

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ДЕЗИНСЕКЦИЈА (ПРСКАЊЕ) ПРОТИВ КОМАРЦИ

  |     |   No comment

Известување до граѓаните на Општина Радовиш Се известуваат граѓаните на Општина Радовиш дека на ден 10.06.2015 од 20:00 часот до 06:00 часот ќе се врши дезинсекција(прскање против комарци)на територијата во Општина Радовиш,и се известуваат граѓаните кои имаат пчелни семејства да си ги заштитат и  сите граѓани...

Прочитај повеќе

ОГЛАС ЗА ВРЕМЕНО ВРАБОТУВАЊЕ ОД ПРОЕКТОТ ОПШТИНСКО КОРИСНА РАБОТА

  |     |   No comment

Распишан Јавен оглас за времено вработување на 15 лица по проектот Општинско корисна работа пријавување до 22-ри мај, како и оглас за пријавување на лица социјално загрозени преку ЦСР.     ЈАВЕН ОГЛАС (АВРМ) ЈАВЕН ОГЛАС (ЦСР)...

Прочитај повеќе

ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРИБИРАЊЕ ПРЕДЛОГ ПОНУДИ ЗА ПРОЕКТИ ОД ЈАВЕН ИНТЕРЕС

  |     |   No comment

Јавен повик за прибирање на предлог проекти од јавен интерес за подобрување на квалитетот на живот на граѓаните од областа на локален економски развој, заштита на животната средина, енергетската ефикасност и обновливите извори на енергија, социјална кохезија, образование и култура од здруженија на граѓани и...

Прочитај повеќе

ОГЛАС ЗА РАСПРЕДЕЛБА НА СРЕДСТВА НА СПОРТСКИ КЛУБОВИ

  |     |   No comment

Комисијата за култура, образование и спорт при Советот на општина Радовиш на својата 24 седница, распиша ОГЛАС за распределба на средства од Буџетот на општина  Радовиш на заинтересираните Спортските клубови од општина Радовиш  од општина Радовиш за 2015 год.      (превземи) ОГЛАС  ...

Прочитај повеќе

ОГЛАС ЗА РАСПРЕДЕЛБА НА СРЕДСТВА НА ЗДРУЖЕНИЈА И НЕВЛАДИНИ ОРГАНИЗАЦИИ

  |     |   No comment

Комисијата за Финансирање, Буџет и локален економски развој при Советот на општина Радовиш на својата 25 седница, распиша ОГЛАС за распределба на средства од Буџетот на општина  Радовиш на заинтересирани  здруженија на граѓани и невладини организации од општина Радовиш за 2015 год.      (превземи) ОГЛАС  ...

Прочитај повеќе

ОБЈАВА

  |     |   No comment

Врз согласност со член 12 и член 29 од Законот за просторно и урбанистичко планирање („Службен весник на Република Македонија“, бр. 51/05, 137/07, 91/09, 124/10, 18/11, 53/11, 144/12, 55/13, 163/13 и 42/14) е подготвена Локална урбанистичка планска документација за изградба на Бачило во ски центар...

Прочитај повеќе