If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ГРАДОНАЧАЛНИКОТ АЦО РИСТОВ ОСТВАРИ ПОСЕТА НА ТЕРИТОРИЈАЛНАТА ПРОТИВПОЖАРНА ЕДИНИЦА
18390
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18390,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ГРАДОНАЧАЛНИКОТ АЦО РИСТОВ ОСТВАРИ ПОСЕТА НА ТЕРИТОРИЈАЛНАТА ПРОТИВПОЖАРНА ЕДИНИЦА

Дата

November 17, 2021

Категорија

Вести

Градоначалникот Ацо Ристов денес оствари посета на Територијалната противпожарна единица во општина Радовиш.
Во разговор со командирот на единицата и пожарникарите, градоначалникот беше информиран за состојбата во која се наоѓа самата зграда на единицата како и опременоста на единицата која професионално ги извршува задачите околу спасувањето на граѓаните и нивните имоти при пожари, природни катастрофи и елементарни непогоди.
Оваа единица веќе долго време ја докажува својата пожртвуваност и способност и секогаш ќе ја имаат поддршката од Општина Радовиш.