If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | МОЈА ОПШТИНА: „moja-opstina.mk“
11439
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-11439,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

МОЈА ОПШТИНА: „moja-opstina.mk“

Дефинирање на приоритетни услуги од социјалната сфера – Портал „moja-opstina.mk”

Со цел за подобро информирање на граѓаните на Општина Радовиш за програмата Општинско-корисна работа, создаден е порталот www.moja-opstina.mk.

 

На овој портал сите граѓани ќе можат да ги изберат приоритетните услуги од социјалната сфера, кои сметаат дека се најпотребни. На овој начин се врши прибирање на мислења според кои на крајот ќе се видат најважните приоритети.

Апликацијата нуди можност за повеќе јазици и е само-објаснувачка т.е движењето низ неа е лесно. Со самото пополнување на прашалникот и ние како Општина ќе имаме увид за тоа кои се најприоритетни услуги од социјалната сфера.

s

http://moja-opstina.mk/

 

Дата

February 29, 2016

Категорија

Вести, Известување, Соопштенија