If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | КАКО ДО ПОДОБРО УЛИЧНО ОСВЕТЛУВАЊЕ
16222
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16222,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

КАКО ДО ПОДОБРО УЛИЧНО ОСВЕТЛУВАЊЕ

Дата

June 25, 2019

Категорија

Вести, Известување, Соопштенија

Уличното освелтување e една од најважните работи за секоја општина.

Квалитетното улично осветлување придинесува за поголема безбедност во сообраќајот како и за општата социјална безбедност.

Општина Радовиш активно работи на модернизација и подобрување на системот за улично осветлување во градот и населените места.

Нашите анализи покажуваат дека постоечкиот систем е застарен, оставарува загуби и не го достигнува потребното ниво на осветлување.

За локалната самоуправа, покрај експертските мислења важно е и мислењето на граѓаните.

 

 

За таа цел, би сакале да Ве прашаме колку сте задоволни од тековното одржување, фирмата изведувач и начинот на менаџирање со уличното осветлување во општината?

Вашите коментари и препораки можете да ги доставите и на маил info@radovis.gov.mk

 

 

Исто така може да одговорите на Анкетата.