If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | Кампања „ПАРКИРАЈТЕ СОВЕСНО И ОДГОВОРНО“
18374
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18374,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

Кампања „ПАРКИРАЈТЕ СОВЕСНО И ОДГОВОРНО“

Дата

November 17, 2021

Категорија

Вести, Известување, Соопштенија

Почитувани сограѓани !

 

Започнуваме со реализација на кампањата „ПАРКИРАЈТЕ СОВЕСНО И ОДГОВОРНО“, чија главна цел е – во најблиска иднина воведување на зонско паркирање за граѓаните на општина Радовиш.

 

Свесни сме за секојдневните проблеми со кои се соочувате во делот на паркирањето на вашите возила и затоа ја очекуваме Вашата поддршка на овој проект за еднаш и засекогаш да ги надминеме овие проблеми.

 

Во тек е изработка на нова физибилити студија во која ќе бидат опфатени изградба на нови и регулирање на постоечките паркинг места како и целосно ставање под контрола на паркирањето во нашата општина.

 

Однапред Ви благодариме за соработката.

 

 

Со почит.