If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ ЈА ОДРЖА XII СЕДНИЦА
14419
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-14419,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ ЈА ОДРЖА XII СЕДНИЦА

Дата

May 28, 2018

Категорија

Вести, Совет

Советот на општина Радовиш ја одржа својата 12 работна седница. На оваа седница се работеше со дневен ред од 94 точки.

 

Советниците на почетокот имаа можност да поставуваат советнички прашања на кој одговор даде Градоначалникот Герасим Конзулов.

 

Исто така на оваа седница се разгледоа и голем број на Извештаи и Програми доставени до Советот на општина Радовиш.

 

Понатаму беа разгледани и Предлог-одлуки за урбанистички плански документации за вклопување на плански опфати на бесправно изградени објекти.

 

Советот на општина Радовиш ја разгледуваше и Предлог-одлуката за измени и дополнувања на буџетот на општина Радовиш за 2018 година, а на крајот советниците ги разгледаа и увоија и Извештаите на работните тела кои се во склоп на Советот.