If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ПОДОБРУВАЊЕ НА ПРИСТАПЕН ПАТ КОН СЕЛСКИТЕ ГРОБИШТА ВО С. ПОДАРЕШ
15998
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15998,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ПОДОБРУВАЊЕ НА ПРИСТАПЕН ПАТ КОН СЕЛСКИТЕ ГРОБИШТА ВО С. ПОДАРЕШ

Категорија

Вести, Тековни Проекти

Во Подареш се изврши поправка на пристапниот пат кон селските гробишта со дел од извадениот асфалт од патот Радовиш-Подареш.

Со оваа поправка ќе се обезбеди безбеден приод и решавање на долгогодишниот проблем.