If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ПРИЕМ НА УЧЕНИЦИ-СПОРТИСТИ ОД ООУ „КРСТЕ П. МИСИРКОВ“
14073
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-14073,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ПРИЕМ НА УЧЕНИЦИ-СПОРТИСТИ ОД ООУ „КРСТЕ П. МИСИРКОВ“

Дата

March 29, 2018

Категорија

Вести, Спорт

Градоначалникот Герасим Конзулов денес оствари прием на учениците, спортисти-одбојкари од ООУ „Крсте П. Мисирков“ кој станаа „Државни шампиони“.

Повод за овој прием од страна на Градоначалникот беше освојувањето на првото место од одржаното државно првенство во Одбојка, каде што нашите ученици од пласираните четири екипи во финалето кое беше одржано во Пробиштип успеаа да направат голем успех и станаа „Државни шампиони во одбојка“ за основни училишта.

Градоначалникот Конзулов истакна дека општина Радовиш секогаш ќе ги поддржува овие најмлади категории на спортисти кои придонесуваат за афирмација на општината и се поттик за другите ученици да постигнуваат успеси.

Од страна на Градоначалникот Конзулов на учениците им беше доделен по еден скромен подарок-дуксер.