If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ПРОДОЛЖУВА ПРОГРАМАТА ПО ПОВОД „1000 ГОДИНИ РАДОВИШ“, СЛЕДУВА „САМУН ЕМ ТАТЛИЈА 2019“
16749
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16749,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ПРОДОЛЖУВА ПРОГРАМАТА ПО ПОВОД „1000 ГОДИНИ РАДОВИШ“, СЛЕДУВА „САМУН ЕМ ТАТЛИЈА 2019“

Дата

September 12, 2019

Категорија

Вести, Култура

Драги пријатели, продолжуваме со одбележувањето на јубилејот „1000 ГОДИНИ РАДОВИШ“. По седми пат општина Радовиш ќе биде домаќин на традиционалната и најмасовна манифестација „САМУН ЕМ ТАТЛИЈА“.

 

И оваа година, под покровителство на ЕЛС општина Радовиш, а во организација на ОУ Центар за култура „Ацо Караманов“ во деновите од 11 до 13 Октомври, на локацијата – паркинг Орел, посетителите ќе имаат можност да уживаат во прекрасна програма исполнета со разни жанрови и содржини.

 

Уште еднаш сите заедно да докажеме дека нашите два бренда-самунот и татлијата, и нашата топла гостопримливост се можност да привлечеме уште повеќе гости и заедно да бидеме горди на нашиот голем јубилеј.

Ве очекуваме.