If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | РЕАЛИЗАЦИЈАТА НА ПРОЕКОТ ЗА СПРОВЕДУВАЊЕ НА МЕРКИ ЗА ЕНЕРГЕТСКА ЕФИКАСНОСТ СОГЛАСНО ПРОГРАМАТА ЗА АЕРОЗАГАДУВАЊЕ
18473
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18473,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

РЕАЛИЗАЦИЈАТА НА ПРОЕКОТ ЗА СПРОВЕДУВАЊЕ НА МЕРКИ ЗА ЕНЕРГЕТСКА ЕФИКАСНОСТ СОГЛАСНО ПРОГРАМАТА ЗА АЕРОЗАГАДУВАЊЕ

Дата

December 03, 2021

Категорија

Вести, Тековни Проекти

Градоначалникот на општина Радовиш Ацо Ристов беше во посета на општинското основно училиште „Кирил и Методиј“ во Ораовица каде во тек е реализацијата на проекот за спроведување на мерки за енергетска ефикасност согласно програмата за аерозагадување.
Со цел за енергетска ефикасност и заштеда на енергија ке биде заменета постоечката алуминиумска столаријата со ПВЦ.