If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | РЕШЕНИЕ ЗА СВИКУВАЊЕ НА II СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ
13147
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-13147,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

РЕШЕНИЕ ЗА СВИКУВАЊЕ НА II СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

Дата

November 20, 2017

Категорија

Вести, Известување, Соопштенија

Врз основа на член 39 од Законот за локална самоуправа, член 19 став 2 од Статутот на општина Радовиш и член 51 од Деловникот за работа на Советот на општина Радовиш, се донесе Решение за свикување на II седница на Советот на општина Радовиш.

 

Седницата ќе се одржи на 22.11.2017 година (Среда) со почеток од 14.00 часот. во салата за состаноци во зградата на општина Радовиш.

 

Претседател на Совет на општина Радовиш

Коле Чаракчиев

 

pdf-icon   РЕШЕНИЕ И ДНЕВЕН РЕД