If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | РЕШЕНИЕ ЗА СВИКУВАЊЕ НА XXII-ИТНА СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ
15151
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15151,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

РЕШЕНИЕ ЗА СВИКУВАЊЕ НА XXII-ИТНА СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

Дата

November 07, 2018

Категорија

Вести, Известување, Совет, Соопштенија

Врз основа на член 39 од Законот за локална самоуправа, член 19 став 2 од Статутот на општина Радовиш и член 53  став 1 од Деловникот за работа на Советот на општина Радовиш, се донесе Решение за свикување на XXII-итна седница на Советот на општина Радовиш.

 

Седницата ќе се одржи на 08.11.2018 година (Четврток) со почеток од 12.00 часот. во салата за состаноци во зградата на општина Радовиш.

download  РЕШЕНИЕ