If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | СЕ АСФАЛТИРА РЕГИОНАЛНИОТ ПАТЕН ПРАВЕЦ РАДОВИШ-СТРУМИЦА
16933
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16933,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

СЕ АСФАЛТИРА РЕГИОНАЛНИОТ ПАТЕН ПРАВЕЦ РАДОВИШ-СТРУМИЦА

Дата

October 09, 2019

Категорија

Вести, Тековни Проекти

Во тек е асфалтирање на регионалниот пат Радовиш-Струмица од клучката Радовиш до клучката Воиславци со должина од 4,5 километри.

 

Се поставува нов асфалтен слој со дебелина од 11 cm. Во склоп на санацијата се отстрани дел од асфалтниот слој и се корегира равноста на патот.

До крајот на следната недела се очекува патот да биде пуштен во употреба.