If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ ЈА ОДРЖА ВТОРАТА СЕДНИЦА
13153
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-13153,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ ЈА ОДРЖА ВТОРАТА СЕДНИЦА

Дата

November 22, 2017

Категорија

Вести, Совет

Денес Советот на општина Радовиш ја одржа втората седница, прва работна седница после конституирањето на новиот Совет.

 

На оваа седница беше предвиден Дневен ред од повеќе точки, покрај усвојувањето на записникот од претходната седница, беше разгледана точката за формирање на постојани комисии на Советот на општина Радовиш, а исто така беше формирана комисија за изготвување на Предлог-Програма за работа на Советот на општина Радовиш за 2018 година. Последната точка од дневниот ред беше усвојување на извештаите од работното тело на Советот на општина Радовиш.

 

Исто така со дополнување на дневниот ред, беше разгледан предлогот за давање на гаранција за задолжување на ЈП „Плаваја“ за продолжување на „Проектот за водовод и канализација„ за работните активности за реализација на средствата од кредитната линија на KFW банката.

 

Седницата ја водеше Претседателот на Советот Коле Чаракчиев.

 

ФОТО ГАЛЕРИЈА