If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | СРЕДБА СО ГРАЃАНИТЕ ОД КАЛУЃЕРИЦА, СУЛДУРЦИ И ВОИСЛАВЦИ
10126
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-10126,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

СРЕДБА СО ГРАЃАНИТЕ ОД КАЛУЃЕРИЦА, СУЛДУРЦИ И ВОИСЛАВЦИ

Дата

March 16, 2015

Категорија

Вести

Вечерва се продолжи со Агендата на Градоначалникот Сашко Николов за посети и средби со граѓаните од Урбаните заедници во општина Радовиш.
Градоначалникот Николов ги посети Урбаните заедници од населените места Калуѓерица, Сулдурци и Воиславци каде што оствари средби со граѓаните.

 

 

Граѓаните од овие населени места од страна на Градоначалникот Сашко Николов беа запознаени со предвидените проекти кои допрва треба да се реализираат во нивните населени места во рамките на програмите за 2015 година, а од нивна страна беа изнесени приоритетите и проблемите со кои тие се соочуваат.