If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | УЧЕНИЦИТЕ ОД ООУ НИКОЛА КАРЕВ ВО ПОСЕТА НА ОПШТИНАТА
11461
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-11461,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

УЧЕНИЦИТЕ ОД ООУ НИКОЛА КАРЕВ ВО ПОСЕТА НА ОПШТИНАТА

Денес ученици од Општинското основно училиште „Никола Карев“

кој учат во 4-то одделение беа во посета општината.

 

Оваа посета се должи на тоа што во нивната наставна програма по предметот општество имаат теми за работата на функцијата на општината и градоначалникот, процесот на донесување на одлуки, а денес имаа можност и лично да дознаат нешто повеќе за работата на администрацијата, советот и градоначалникот на општина Радовиш.

 

Дата

March 22, 2016

Категорија

Вести