If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | УЧИЛИШЕН НАУЧЕН САЕМ 2016
11616
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-11616,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

УЧИЛИШЕН НАУЧЕН САЕМ 2016

Дата

May 19, 2016

Категорија

Вести

И оваа година традиционално по повод денот на просветните работници 24 Мај во општина Радовиш ќе биде одржана манифестацијата „УЧИЛИШЕН НАУЧЕН САЕМ 2016“

Манифестацијата ќе се одржи на 28 Мај (Сабота) од 12:00 час. до 15:00 час. на Плоштадот „Свети Спасо Радовишки“ и на истата ќе земат учество сите Општински основни училишта од општина Радовиш, СОУ „Коста Сусинов“ како и гостите Основното училиште „Гоце Делчев“ од Конче и ПСУ „Јахја Кемал“ од Струмица.

На саемот ќе бидат изложени сите највредните дела, кои што, како успех го постигнале во тековната учебна година со целосна слобода во начинот и инвенитвноста на уредувањето на своите штандови, а исто така ќе се претстават и со свои културно-забавни точки.