If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ЈАВЕН ПОВИК ЗА РАСПРЕДЕЛБА НА СРЕДСТВА НА СПОРТСКИ КЛУБОВИ ЗА 2017 ГОДИНА
12250
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-12250,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ЈАВЕН ПОВИК ЗА РАСПРЕДЕЛБА НА СРЕДСТВА НА СПОРТСКИ КЛУБОВИ ЗА 2017 ГОДИНА

Дата

February 14, 2017

Категорија

Вести, Известување, Соопштенија, Спорт

Ј А В Е Н  П О В И К

за распределба на средства од буџетот на општина Радовиш на спортските клубови од Општина Радовиш за 2017 година.

Период на доставување на документите по објавениот Оглас од 14.02.2017 год. до 22.02.2017 год.

pdf-icon   ЈАВЕН ПОВИК (превземи)