If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | 47. СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ
11426
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-11426,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

47. СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

FOT_2502

Покрај советничките прашања на денешната седница членовите на Советот на општина Радовиш расправаа по 29 точки од дневниот ред.

На ова седица беа усвоени и два важни документа за општината Програмата и акциониот план за енергетска ефикасност на општина Радовиш 2016-2018 год.

FOT_2552

Донесена одлука за аплицирање на проекти до Биро за регионален развој, а беа усвоени завршните сметки на образовните институции во општината, општината како и на Центарот за култура „Ацо Караманов“ и Јавното комунално претпријатие „Плаваја“.

FOT_2580

Советниците дадоа зелено светло и позитивно мислење за одржување на ученички екскурзии во текот на ова година, за акциониот план за јавни работи како и за распишување на оглас за распределба на средства на здруженија на граѓани.

FOT_2558

Седницата заврши со усвојувањето на извештаите од работните тела при Советот на општина Радовиш.

Дата

March 11, 2016

Категорија

Вести, Совет