If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | АКТИВНОСТИ ЗА УРЕДУВАЊЕ НА ДЕТСКИТЕ КАТЧИЊА
11774
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-11774,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

АКТИВНОСТИ ЗА УРЕДУВАЊЕ НА ДЕТСКИТЕ КАТЧИЊА

 

 

 

 

Општина Радовиш започна со активности за уредување на сите детски паркови низ општината што вклучува: санација, поправка на детските реквизити, фарбање и чистење на просторот во и околу истите.

Detski katcinja (ureduvanje) (2)

Како и секоја година општината за овие активности се вклучени ангажираните работници од социјално ранливи категории на граѓани задолжени за изведување на различни активности во делот на јавни работи.

Detski katcinja (ureduvanje) (3)

Деновиве се работи на детските паркови во Ињево, Манастир Св.„Ѓеорги Великомаченик“, во населба Раклиш, а во текот на следната недела ќе бидат опфатени и сите останати.

Detski katcinja (ureduvanje) (4)

Исто така од Општина Радовиш најавија и набавка на нови клупи, канти и нова урбана опрема, која ке биде поставена во централното градско подрачје и по кејот на Радовишка река.

Дата

July 22, 2016

Категорија

Вести