If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ГРАДОНАЧАЛНИКОТ САШКО НИКОЛОВ ДОДЕЛИ НОВИ 50 РЕШЕНИЈА ЗА ЛЕГАЛИЗАЦИЈА
9372
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-9372,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ГРАДОНАЧАЛНИКОТ САШКО НИКОЛОВ ДОДЕЛИ НОВИ 50 РЕШЕНИЈА ЗА ЛЕГАЛИЗАЦИЈА

Категорија

Вести, Тековни Проекти

Денес во салата на Советот на општина Радовиш од страна на Градоначалникот на општина Радовиш беа доделени нови 50 решенија за легализација на бесправно изградените објекти.

 

Честитки до сите што денес на овој свечен чин ги добија своите решенија, ова е чекор напред за сите што конечно имаат можност имотно правно да си го комплетираат тоа што го изградиле или дооформиле во своите стамбени живеалишта или други објекти. Динамиката на издавање на решенијата се движеше така што во 2011 се решени 472 предмети за легализација, а денес до овој момент во тековната 2014 година се издадени 420 решенија за легализација, со оглед на рокот што го имаме од законот за легализација се трудиме секој предмет кој ги има комплетирано документите и нема правни пречки да биде благовремено решен – во своето обраќање истакна Градоначалникот на општина Радовиш г-дин Сашко Николов.