If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ДЕН НА ДРВОТО 2016 – „ЗАСАДИ ЈА СВОЈАТА ИДНИНА“
12098
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-12098,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ДЕН НА ДРВОТО 2016 – „ЗАСАДИ ЈА СВОЈАТА ИДНИНА“

Дата

November 29, 2016

Категорија

Вести

Согласно со Заклучокот од седницата на Владата на Република Македонија одржана на 25.11.2016 година, по повод спроведување на акцијата „Ден на дрвото – Засади ја својата иднина”, 30 ноември 2016 година (среда), е неработен ден, освен за вработените во здравствените институции, информираат од Министерството за труд и социјална политика.

 

На денот на акцијата градинките да се со вообичаено работно време. Истовремено, известуваме дека датумот за одработување дополнително ќе се определи.