If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ДОНАЦИЈА НА СПОРТСКА ОПРЕМА ЗА ФК СЛОГА ОД ЗЛЕОВО
9341
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-9341,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ДОНАЦИЈА НА СПОРТСКА ОПРЕМА ЗА ФК СЛОГА ОД ЗЛЕОВО

Дата

October 25, 2014

Категорија

Вести, Тековни Проекти

Градоначалникот на општина Радовиш продолжува со донациите на спортска опрема за возобновените екипи од општина Радовиш кои за прв пат започнуваат да се натпреваруваат во Општинската Фудбалска лига.

 

Денес тој беше присутен во с. Злеово каде што го проследи натпреварот помеѓу ФК Слога и ФК Детонит, а воедно на домашната екипа им донираше спортска опрема.

 

Овие донации Градоначалникот во континуитет ги спроведува веќе втора сезона на екипите кои се натпреваруваат во ОФЛ Радовиш, а исто така и се спроведуваат активности и зафати за оградување и функционалност на сите игралишта низ населените места каде што нивните екипи се натпревруваат во Општинската фудбалска лига на Радовиш.