If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА УТВРДУВАЊЕ МЕСТА ЗА ИСТАКНУВАЊЕ ПЛАКАТИ БЕЗ НАДОМЕСТ
17567
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17567,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА УТВРДУВАЊЕ МЕСТА ЗА ИСТАКНУВАЊЕ ПЛАКАТИ БЕЗ НАДОМЕСТ

Дата

June 30, 2020

Категорија

Вести, Известување, Соопштенија

Се известуваат сите политички партии кои ќе учествуваат на Парламентарните избори 2020 во ИЕ4 дека можат да истакнуваат плакати без надомест на следните места:
– ѕид на ул. „Ана Поцкова“
– ѕид на ул. „Михајло Апостолски“
– ѕид на ул. „Плачковица“ и „Шаин Маале“
– ѕид на ул. „Коџа Баир“
Обележувањето е извршено согласно редоследот на ждрепката извршена од страна на Државната изборна комисија