If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ОДРЖАНА 53 СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ
17906
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17906,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ОДРЖАНА 53 СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

Категорија

Вести, Известување, Совет, Соопштенија

Вчера во СОУ „Коста Сусинов“ беше одржано продолжението од 53 седница на Советот на општина Радовиш.

На оваа седница се работеше со дневниот ред кој беше претходно донесен и продолжен со разгледување после седмата точка од прекинувањето на седницата поради немање кворум за работа.