If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ОДРЖАНА XXII-ТА ИТНА СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ
15172
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15172,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ОДРЖАНА XXII-ТА ИТНА СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

Дата

November 08, 2018

Категорија

Вести, Совет

Советот на општина Радовиш, денес ја одржа својата  XXII-итна седница со која Претседаваше Претседателот Коле Чаракчиев.

 

На оваа седница според итноста која ја образложи Претседателот Чаракчиев, се работеше со една точка на Дневниот ред и тоа Предлог-Одлука за избор на членови на Координативното тело за промотивен настан со цел афирмација на Проектот за градење на капацитетите за Екосистемски-базирано намалување ризици од катастрофи (ЕКО-НКР) преку одржливо управување со шумите во Република Македонија.

 

Оваа Предлог-Одлука од страна на советниците беше разгледана и едногласно усвоена.