If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ПОВЕЌЕНАМЕНСКОТО ИГРАЛИШТЕ ВО ЗЛЕОВО СО НОВО ОСВЕТЛУВАЊЕ
9510
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-9510,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ПОВЕЌЕНАМЕНСКОТО ИГРАЛИШТЕ ВО ЗЛЕОВО СО НОВО ОСВЕТЛУВАЊЕ

Дата

November 18, 2014

Категорија

Вести, Реализирани Проекти

Повеќенаменско игралиште кое беше изградено минатата година во Злеово од вечерва и со ново професионално според сите стандарди осветлување, проект кој беше ветен од страна на Градоначалникот Сашко Николов и се реализираше за кратко време.

 

Жителите од Злеово на вечерашната средба со Градоначалникот Сашко Николов искажаа голема благодарност што со овој ветен и реализиран проект за осветлување на игралиштето ќе имаат можност да спортуваат и рекреираат и во вечерните часови.

 

Во престојните денови осветлување ќе добијат и повеќенаменските игралишта изградени во Јаргулица и Калуѓерица.