If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ПОРТАТА НА РАДОВИШ – ЕДНА СЛИКА ИЛЈАДА ЗБОРОВИ
9071
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-9071,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ПОРТАТА НА РАДОВИШ – ЕДНА СЛИКА ИЛЈАДА ЗБОРОВИ

Дата

September 04, 2014

Категорија

Вести, Реализирани Проекти

Како ретко кој град во Република Македонија како нашиот град може да се пофали со модерно уреден и хортикултурно среден влез. Имено на иницијатива на градоначалникот на општина Радовиш г-дин.Сашко Николов и посветената работа на службите во општина Радовиш се пристапи кон уредување и средување на средишниот дел на булеварот помеѓу двете сообраќајни ленти.

 

Денес Радовиш навистина може да се пофали со прекрасниот и уникатен дрворед , разнобојните цветни аранжмани и разеленети тревни површини.
Влезот во нашиот град е уште една од многуте работи со кои ние радовишани можеме да се гордееме.