If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ПРЕЗЕНТАЦИЈА НА МОЖНОСТИТЕ ЗА ИСКОРИСТУВАЊЕ НА „ИПА ФОНДОВИТЕ“
10820
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-10820,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ПРЕЗЕНТАЦИЈА НА МОЖНОСТИТЕ ЗА ИСКОРИСТУВАЊЕ НА „ИПА ФОНДОВИТЕ“

Дата

August 25, 2015

Категорија

Вести

Денес во просториите на Општина Радовиш се одржа средба помеѓу претставници од Општина Радовиш и здружението „Современ Фармер“ со занаетчиите и микро и малите претпријатија од општина Радовиш.

На средбата од страна на Општина Радовиш и здружението Современ фармер се презентираа можностите за искористување на ИПА фондовите, поточно 5 компонента на ИПА-мерка 302 диверзификација на руралните средини.