If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ПРЕЗЕНТАЦИЈА НА ПРОЕКТОТ ЗА МОБИНГ
9174
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-9174,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ПРЕЗЕНТАЦИЈА НА ПРОЕКТОТ ЗА МОБИНГ

Дата

September 24, 2014

Категорија

Вести, Тековни Проекти

Комисијата за еднакви можности на жените и мажите во Советот на општина Радовиш во рамките на спроведување на Акциониот план, денес во салата на Советот одржа трибина на која беа презентирани резултатите од спроведената анкета за вознемирување на работно место – мобинг, а исто така и беше презентиран и Законот за еднакви можности на жената во сите сфери на социјалниот живот.

 

Презентери на трибината беа Светлана Мазгалоска-Вучетиќ, поранешен пратеник во Собранието на Македонија, Нела Ташковска, главен ментор за двата проекти кои се реализираат во Радовиш и Афердита Хаџијаха-Имери, претседател на менторите, свое излагање имаа и кординаторот на проектите за Радовиш Оливера Долдурова, како и Билјана Теохарева-Филипова претседател на комисијата за еднакви можности на жените и мажите при Советот на општина Радовиш.