If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ПРОДОЛЖЕНИЕ НА ШЕСТАТА СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ
13760
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-13760,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ПРОДОЛЖЕНИЕ НА ШЕСТАТА СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

Дата

February 21, 2018

Категорија

Вести, Совет

Денес беше закажано продолжението на шестата седница на Советот на општина Радовиш.

 

На самиот почеток Претседателот на Советот Коле Чаракчиев побара во наредните денови координација помеѓу советничките групи и градоначалникот Герасим Конзулов со што повторно седницата се одложи за некој од наредните денови.