If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | РЕШЕНИЕ ЗА СВИКУВАЊЕ НА 12 ИТНА СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ
19258
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-19258,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

РЕШЕНИЕ ЗА СВИКУВАЊЕ НА 12 ИТНА СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

Дата

May 18, 2022

Категорија

Вести, Известување, Соопштенија

Врз основа на член 39 од Законот за локална самоуправа, член 19 став 2 и член 53 од Деловникот за работа на Советот на општина Радовиш, се донесе Решение за свикување на 12 итна седница на Советот на општина Радовиш.

 

Седницата ќе се одржи на 18.05.2022 година (Четврток) со почеток од 11.00 часот. во салата за состаноци во општина Радовиш.