If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | РЕШЕНИЕ ЗА СВИКУВАЊЕ НА 53 СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ
17832
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17832,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

РЕШЕНИЕ ЗА СВИКУВАЊЕ НА 53 СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

Дата

February 22, 2021

Категорија

Вести, Известување, Совет, Соопштенија

Врз основа на член 39 од Законот за локална самоуправа, член 19 став 2 од Статутот на општина Радовиш и член 51  од Деловникот за работа на Советот на општина Радовиш, се донесе Решение за свикување на 53 седница на Советот на општина Радовиш.

Седницата ќе се одржи на 23.02.2021 година во СОУ „Коста Сусинов“ Радовиш со почеток од 14.00 часот.