If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | СРЕДБА КОНЗУЛОВ- ОМЕР СОГУТ, ПРОГРАМСКИ КООРДИНАТОР НА ТИКА: ДОГОВОРЕНА ИЗГРАДБА НА ПАРК ВО РАДОВИШ
18019
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18019,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

СРЕДБА КОНЗУЛОВ- ОМЕР СОГУТ, ПРОГРАМСКИ КООРДИНАТОР НА ТИКА: ДОГОВОРЕНА ИЗГРАДБА НА ПАРК ВО РАДОВИШ

Дата

March 18, 2021

Категорија

Вести

Градоначалникот Герасим Конзулов денес оствари средба со со Халим Омер Согут – програмски координатор на Турската агенција за соработка и координација ТИКА.
На средбата се разговараше за интензивирање на соработката помеѓу Општина Радовиш и ТИКА.
Во таа насока, беше изразена подготвеност до крајот на месец јули да се изгради нов парк во Радовиш.
Г-нот Халим Омер Согут беше запознаен со тековните проекти кои Општината ги реализира во туриските населени места.
Од страна на градоначалникот Конзулов беше изразена благодарност за досегашната соработка со ТИКА и надеж за реализација на нови проекти во иднина.