If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | Јавна расправа/видео консултација за документ План за управување со животната средина и со социјалните аспекти (ПУЖССА) за изградба на локален пат кој ги поврзува населените места Прналија – Супурге, во Општина Радовиш во рамки на Проектот за поврзување на локални патишта
17491
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17491,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

Јавна расправа/видео консултација за документ План за управување со животната средина и со социјалните аспекти (ПУЖССА) за изградба на локален пат кој ги поврзува населените места Прналија – Супурге, во Општина Радовиш во рамки на Проектот за поврзување на локални патишта

Дата

May 14, 2020

Категорија

Вести, Известување, Соопштенија

Јавна расправа/видео консултација за документ План за управување со животната средина и со социјалните аспекти (ПУЖССА) за изградба на локален пат кој ги поврзува населените места Прналија – Супурге, во Општина Радовиш во рамки на Проектот за поврзување на локални патишта