If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ДЕЛЕГАЦИЈА ОД ОПШТИНА РАДОВИШ ОСТВАРИ ПОСЕТА НА ЗБРАТИМЕНАТА ОПШТИНА ВАСЛУЈ
14749
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-14749,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ДЕЛЕГАЦИЈА ОД ОПШТИНА РАДОВИШ ОСТВАРИ ПОСЕТА НА ЗБРАТИМЕНАТА ОПШТИНА ВАСЛУЈ

Дата

August 17, 2018

Категорија

Вести

По повод добиената покана од страна на Градоначалникот на Општина Васлуи г-н Василе Павал до Градоначалникот на општина Радовиш г-н Герасим Конзулов за посета на збратимената општина Васлуј, Градоначалникот на општина Радовиш г-н Герасим Конзулов со делегација од општина Радовиш од 12.08.2018 до 15.08.2018 година, ја посети Општина Васлуј.

 

Делегацијата од општина Радовиш присуствуваше на сите предвидени настани при што оствари неколку состаноци каде што се договори зајакнување на понатамошната соработка преку подготовка и аплицирање на заеднички проекти до европските фондови.