If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ИНТЕРЕН ОГЛАС број 1 /2018 за пополнување на работни места со унапредување
15327
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15327,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ИНТЕРЕН ОГЛАС број 1 /2018 за пополнување на работни места со унапредување

Дата

December 17, 2018

Категорија

Вести, Известување, Соопштенија

Врз основа на член 48 од законот за административните службеници (,,Службен весник на Република македонија број.27/2014,48/2015,154/2015,5/16,142/16 и 11/2018)како и член 2 од Правникот за формата и содржината на интерниот оглас,начинот на поднесување на пријавата за унапредување,начинот на спроведување на административната селекција и интервјуто,како и начинот на нивно бодирање и максималниот број на бодови од постапката на селекција,во зависност од категоријата на работно место за кое е објавен инетниот оглас (Службен весник нма Република македонија бр.11/15 и 35/18),Општина Радовиш, објавува:

 

               ИНТЕРЕН ОГЛАС број 1 /2018

за пополнување на работни места со унапредување

 

1.Шифра: УПР0101Б04000

Назив:Раководител на Одделение за локален економски развој,Сектор за урбанизам,комунални работи,заштита на животната средина и локален економски развој-1(еден)извршител.

 

2. Шифра: УПР0101Б04000

Назив:Раководител на Одделение-Виш инспектор за друг вид надзор од надлежност на општината,Сектор за Инспекциски надзор-Инспекторат-1(еден) извршител.

 

pdf-icon  Погледнете или превземете

           ИНТЕРЕН ОГЛАС број 1 /2018