If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | 31. СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ
9931
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-9931,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

31. СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

Дата

February 11, 2015

Категорија

Вести, Совет

Советот на општина Радовиш денес ја одржа својата 31-та седница, во која беа разгледани и усвоени голем број на одлуки и извештаи од комисиите при Советот.

 

Седницата ја водеше Претседателот на Советот, Никола Миовски, а се работеше со однапред донесен дневен ред од 55точки.