If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | XXXIII-ИТНА СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ НЕ СЕ ОДРЖА
16814
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16814,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

XXXIII-ИТНА СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ НЕ СЕ ОДРЖА

Дата

September 20, 2019

Категорија

Вести, Известување, Совет

Советот на општина Радовиш денес требаше да ја одржи 33-та седница, насловена како итна со предложени 5 точки за Дневниот ред.

Причината за неодржувањето на истата беше неприфаќање на итноста од мнозинството на советници во Советот на општина Радовиш, со што не се продолжи со предложениот Дневен ред и образложението за итноста на оваа Седница.