If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | РАДОВИШ: НОВО ПОВЕЌЕНАМЕНСКО ИГРАЛИШТЕ
9943
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-9943,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

РАДОВИШ: НОВО ПОВЕЌЕНАМЕНСКО ИГРАЛИШТЕ

Дата

November 07, 2014

Категорија

Реализирани Проекти

Уште еден реализиран проект од Програмата на Градоначалникот Сашко Николов, Радовишани добија ново современо повеќенаменско игралиште,  со современ модерен дизајн и е осветлено по сите стандарди за осветлување кое овозможува спортување во вечерно време.

 

Игралиштето кое во работа свечено го пуштија Градоначалникот Сашко Николов, Претседателот на Советот Никола Миовски и Директорката на СОУ Коста Сусинов Невенка Тадирова е едно од најмодерните од тој тип во Македонија.