If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | 48. СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ
11493
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-11493,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

48. СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

Дата

April 04, 2016

Категорија

Вести, Совет

Покрај редовните 15 точки од дневниот ред Советот денес ги усвои годишните извештаи за 2015 год. на ОУ ЦК „Ацо Караманов“, потоа на ОНБ „Браќа Миладиновци“ потоа годишниот извештај на ЈУ Меѓуопштински центар за социјална работа за 2015 год., како и Програмата за работа на ЈУ Меѓуопштински центар за социјална работа-Радовиш за 2016 год.

 

Членовите на Советот ги донесоа измените и дополнувањата на Програмата за уредување на градежно земјиште одржување на комунални објекти и локални патишта 2015 година. Како и одлуката за давање под закуп на деловни простории во сопственост на општина Радовиш и одлуката за измени и дополнување на буџетот на општина Радовиш за 2016 год.