If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | Советници
13395
page-template-default,page,page-id-13395,page-child,parent-pageid-7363,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

Советници

GRB_png_ok

Совет на општина Радовиш


Советот на Општина Радовиш е претставничко тело на граѓаните на општината.

Составен е од 19 советници избрани на непосредни избори.


pdf-icon  Превземи / Download

Вашата забелешка/коментар можете да ја доставите со пополнување на формуларот и испраќање на истиот на E-mail адресата: info@radovis.gov.mk


Советници  

Моника Ристевска – Претседател на Совет

Аница Бораниева Атанасова

Ванчо Ристов

Страхил Гавритов

Панче Николов

Љупче Почивалец

Александра Трајанова Илиев

Каролина Ристова

Симона Цветановски

Александар Кулашиќ

Илија Сусинов

Енис Омеров

Јован Лукаров

Игор Илиев

Зорка Христова Трајкова

Илче Костадинов

Верица Коцева

Весна Конзулова

Дејан Вучковски