If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ОТВОРЕНИ ПОДАТОЦИ
18671
page-template-default,page,page-id-18671,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ОТВОРЕНИ ПОДАТОЦИ


Регистар на образовни и воспитно-образовни и згрижувачки институции во општина Радовиш (.xlsx)

Регистар на образовни и воспитно-образовни и згрижувачки институции во општина Радовиш (.csv)

Регистар на членови на Совет на ОпштинаРадовиш 2021-2025 (.xlsx)

Регистар на членови на Совет на ОпштинаРадовиш 2021-2025 (.csv)

Раководители на сектори (.xlsx)

Раководители на сектори (.csv)

Список на вработени во Општина Радовиш (.xlsx)

Список на вработени во Општина Радовиш (.csv)

Урбани и месни заедници (.xlsx)

Урбани и месни заедници (.csv)

Регистар на спортски клубови во Општина Радовиш (.xlsx) (.csv)


 

Општина Радовиш – Отворени податоци

* Согласно Законот за користење на податоци од јавниот сектор утврдена е обврска за институциите и органите од јавниот сектор, согласно нивните технички можности, да објавуваат податоци кои ги создаваат во вршењето на своите надлежности кои ќе ги направат достапни за користење.

 


 

Општина Радовиш – Отворени податоци

* Согласно Законот за користење на податоци од јавниот сектор утврдена е обврска за институциите и органите од јавниот сектор, согласно нивните технички можности, да објавуваат податоци кои ги создаваат во вршењето на своите надлежности кои ќе ги направат достапни за користење.

  

Општина Радовиш – Отворени податоци

* Согласно Законот за користење на податоци од јавниот сектор утврдена е обврска за институциите и органите од јавниот сектор, согласно нивните технички можности, да објавуваат податоци кои ги создаваат во вршењето на своите надлежности кои ќе ги направат достапни за користење.