If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | Прашајте го градоначалникот
8568
page-template-default,page,page-id-8568,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

Прашајте го градоначалникот

Секој Граѓанин кој има потреба да се обрати до Градоначалникот Ацо Ристов, лично го пополнува овој формулар.

  Име и презиме (задолжително)

  Адреса (задолжително)

  Вашиот Email (задолжително)

  Телефонски број

  Образование

  * Работен статус
  ВработенСтечаен работникНевработенТехнолошки вишокСопственик на фирма

  * Барањето за средба е од областа
  КомуналииКултураСоцијална заштитаУрбанизамЕкологијаСпортОбразованиеЗдравствена заштитаДруго

  Вашата порака

  * Подносителот на барањето описно да го изрази проблемот или целта на барањето!

  ** Градоначалникот го задржува правото на барањето на граѓанинот да одговори писмено, преку е-mail, или контактот да го оствари преку телефон или лична средба.
  *** Општината се обврзува дека со личните податоци на граѓанинот ќе располага согласно Законот за заштита на личните податоци и ќе ги употребува исклучиво за намената заради која се оставени.
  **** Општината го задржува правото да му одговори на Граѓанинот најдоцна 14 дена по поднесување на Барањето.