If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | Спортски манифестации
8139
page-template-default,page,page-id-8139,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

Спортски манифестации

Спортски манифестации кои се одржуваат секој година во општина Радовиш

 

 • Избор на Спортист на годината.

 • Велигденски турнир во Футсал (до 18 год).

 • Општински натпревар во Спортски Риболов.

 • Првомајски трки.

 • Отворена летна фудбалска школа „Опен Фан“.

 • Турнир во баскет „Стреетбал“.

 • Меморијален турнир во мал фудбал „Ињево“.

 • Општински турнир во Тенис.

 • Велосипедски Маратон.

 • Триатлон трка.

 • Меморијален турнир во борење.

 • Меѓународен натпревар во Спортски Риболов.

 • 6-то Ноемвриски турнир во Мал Фудбал.

 

* Термините на одржување на манифестациите може да бидат променливи и претрпат измени