If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | Portfolio Categories Известување
45
archive,paged,tax-portfolio_category,term-izvestuvanje,term-45,paged-27,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive
Archive

О Г Л А С за учество на обука и распределба на грантови за воведување на агроеколошки мерки во сливот на река Струмица – Втор циклус

  |     |   No comment

О Г Л А С за учество на обука и распределба на грантови за воведување на агроеколошки мерки во сливот на река Струмица - Втор циклус   Проектот за управување со сливот на река Струмица го спроведува Програмата за развој на Обединетите нации (УНДП) во партнерство со...

Прочитај повеќе

ЈАВЕН ОГЛАС за ангажирање на 11 работници за изведување на јавни работи

  |     |   No comment

ЈАВЕН ОГЛАС за ангажирање на 11 работници за изведување на јавни работи во рок од 4 месеци     Услови за пријавување: а) долгорочно евидентирани невработени лица б) ниско квалификувани невработени лица в) лица над 55 години   за лицата кои ке бидат избрани и ангажирани е предвидена финансиска подршка во износ од...

Прочитај повеќе

ЈАВЕН ПОВИК ЗА РАСПРЕДЕЛБА НА СРЕДСТВА НА ЗДРУЖЕНИЈА И НЕВЛАДИНИ ОРГАНИЗАЦИИ ЗА 2017 ГОДИНА

  |     |   No comment

ЈАВЕН ПОВИК За распределба на средства од буџетот на општина Радовиш на здруженија на граѓани и невладини организации од општина Радовиш за 2017 година 1. Се распишува оглас за распределба на средства од Буџетот на општина  Радовиш на заинтересирани  здруженија на граѓани и невладини организации од општина Радовиш...

Прочитај повеќе

ЈАВЕН ПОВИК ЗА ДОСТАВУВАЊЕ НА ИНИЦИЈАТИВИ ЗА ИЗРАБОТКА НА УРБАНИСТИКИ ПЛАНОВИ

  |     |   No comment

Се известуваат граѓаните и правните лица на територијата на Општина Радовиш, дека се распишува: Јавен повик за доставување на иницијативи за изработка на Урбанистички планови.   Јавниот повик се распишува согласно на член21 од Законот за просторно и урбанистичко планирање (Сл.в. на РМ бр.199/2014,42/2015,44/2015,31/16) за период од најмалку...

Прочитај повеќе

ЈАВНА ПРЕЗЕНТАЦИЈА И АНКЕТА ПО ПРЕДЛОГ АУП за Г.П. бр. 128 КО РАДОВИШ

  |     |   No comment

ЈАВНА ПРЕЗЕНТАЦИЈА и ЈАВНА АНКЕТА по Предлог АУП за Г.П. бр. 128 КО Радовиш, Општина Радовиш.   СЕ  ИЗВЕСТУВААТ граѓаните и правните лица од просторот опфатен со   Предлог  АУП за Г.П. бр. 128 КО Радовиш, Општина Радовиш, дека Градоначалникот на Општина Радовиш ја донесе Одлука за организирање на: ЈАВНА ...

Прочитај повеќе

ЈАВНА ПРЕЗЕНТАЦИЈА И АНКЕТА ПО ПРЕДЛОГ ПЛАН НА ДУП ОД УБ.3

  |     |   No comment

ЈАВНА ПРЕЗЕНТАЦИЈА И АНКЕТА ПО ПРЕДЛОГ ПЛАН НА ДУП ОД УБ.3   СЕ  ИЗВЕСТУВААТ граѓаните и правните лица од просторот опфатен со   Предлог план за измена и дополнување на Детален урбанистички план за дел од У.Б.3  со намена индустрија во Радовиш, Општина Радовиш, дека Градоначалникот на Општина...

Прочитај повеќе

ЈАВЕН ПОВИК ЗА РАСПРЕДЕЛБА НА СРЕДСТВА НА СПОРТСКИ КЛУБОВИ ЗА 2017 ГОДИНА

  |     |   No comment

Ј А В Е Н  П О В И К за распределба на средства од буџетот на општина Радовиш на спортските клубови од Општина Радовиш за 2017 година. Период на доставување на документите по објавениот Оглас од 14.02.2017 год. до 22.02.2017 год.    ЈАВЕН ПОВИК (превземи)...

Прочитај повеќе

ОДЛУКА за доделување на стипендии на ученици во основното и средното образование во Радовиш за учебната 2016/17 год.

  |     |   No comment

Врз основа на чл.22, став 1, точка 8 од Законот за Локална самоуправа, чл. 43, став 1, од Статутот на општина Радовиш и чл.2 и 9, ст. 5 од Правилникот за доделување на стипендии на ученици од основното и средното образование во општина Радовиш бр.07...

Прочитај повеќе