If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | Portfolio Categories Соопштенија
39
archive,paged,tax-portfolio_category,term-soopstenija,term-39,paged-27,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive
Archive

ПРОЕКТНА ЗАДАЧА ЗА НАДЗОР ЗА ИЗГРАДБА НА ЛОКАЛНИОТ ПАТ КАЛУЃЕРИЦА-ПОДАРЕШ

  |     |   No comment

  ПОВИК ЗА ИЗРАЗУВАЊЕ ИНТЕРЕС РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА ПРОЕКТ ЗА ПОДОБРУВАЊЕ НА ОПШТИНСКИТЕ УСЛУГИ - (MSIP) Договори за заем бр. 8158-MK Идентификациски број на проект: P096481   ТЕХНИЧКА ПОМОШ: НАДЗОР ЗА ИЗГРАДБА НА ЛОКАЛЕН ПАТ КОЈ ГИ ПОВРЗУВА СЕЛАТА КАЛУЃЕРИЦА И ПОДАРЕШ ВО ОПШТИНА РАДОВИШ   Владата на Република Македонија - Министерство за финансии, има...

Прочитај повеќе

ПРОЕКТ ЗА ПОДОБРУВАЊЕ НА ОПШТИНСКИ УСЛУГИ – МСИП

  |     |   No comment

Република Македонија   Проект за Подобрување на Општински Услуги - МСИП   Кредит Бр. 8158-МК       MSIP-NCB-051-15 1.Овој Повик за Понуди ја следи Општата објава за набавки за овој Проект објавена во изданието на UN Development Business, со бр. 767, од 31 Јануари, 2010 година (печатено издание) и...

Прочитај повеќе

ЈАВНА ПРЕЗЕНТАЦИЈА И ЈАВНА АНКЕТА ЗА УРБАНИСТИЧКИ ПЛАН НА ОРОВИЦА

  |     |   No comment

Нацрт планот на Урбанистичкиот план за село Ораовица ќе биде истакнат во просториите на општина Радовиш (мала сала), каде ќе се одржи и Јавната презентација   Јавната анкета ќе трае 10 (десет) работни дена од денот на објавувањето на оваа Соопштение, секој работен ден од 8.00 до...

Прочитај повеќе

ОГЛАС ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ ЗА ДОДЕЛУВАЊЕ НА ЛИНИИ ЗА ВРЕШЕЊЕ НА ПРЕВОЗ „ВОИСЛАВЦИ-РАДОВИШ“ И ОБРАТНО

  |     |   No comment

   ОГЛАС  За прибирање на понуди за доделување на линии за вршење општински линиски првоз на патници во Општина Радовиш     1. За превоз на граѓаните на Општина Радовиш се објавува Оглас за доделување на следните линии за правните и физички лица регистрирани за вршење на оваа дејност:     - с....

Прочитај повеќе

ЈАВНА ПРЕЗЕНТАЦИЈА И ЈАВНА АНКЕТА ЗА СУЛДУРЦИ

  |     |   No comment

СООПШТЕНИЕ За Јавна презентација и Јавна анкета за село Сулдурци   За донесување Урбанистички план за село Сулдурци, општина Радовиш во површина од 31.74 ха. Нацрт планот на Урбанистичкиот план за село Сулдурци ќе биде истакнат во просториите на општина Радовиш (мала сала), каде ќе се одржи и Јавната...

Прочитај повеќе

ОГЛАС ЗА РАСПРЕДЕЛБА НА СРЕДСТВА НА СПОРТСКИ КЛУБОВИ

  |     |   No comment

Комисијата за култура, образование и спорт при Советот на општина Радовиш на својата 24 седница, распиша ОГЛАС за распределба на средства од Буџетот на општина  Радовиш на заинтересираните Спортските клубови од општина Радовиш  од општина Радовиш за 2015 год.      (превземи) ОГЛАС  ...

Прочитај повеќе

ОГЛАС ЗА РАСПРЕДЕЛБА НА СРЕДСТВА НА ЗДРУЖЕНИЈА И НЕВЛАДИНИ ОРГАНИЗАЦИИ

  |     |   No comment

Комисијата за Финансирање, Буџет и локален економски развој при Советот на општина Радовиш на својата 25 седница, распиша ОГЛАС за распределба на средства од Буџетот на општина  Радовиш на заинтересирани  здруженија на граѓани и невладини организации од општина Радовиш за 2015 год.      (превземи) ОГЛАС  ...

Прочитај повеќе

ОБЈАВА

  |     |   No comment

Врз согласност со член 12 и член 29 од Законот за просторно и урбанистичко планирање („Службен весник на Република Македонија“, бр. 51/05, 137/07, 91/09, 124/10, 18/11, 53/11, 144/12, 55/13, 163/13 и 42/14) е подготвена Локална урбанистичка планска документација за изградба на Бачило во ски центар...

Прочитај повеќе

ОБЈАВА

  |     |   No comment

Врз согласност со член 29 и член 51-а од Законот за просторно и урбанистичко планирање („Службен весник на Република Македонија“, бр. 51/05, 137/07, 91/09, 124/10, 18/11, 53/11, 144/12, 55/13, 163/13 и 42/14) е подготвена Проект за инфраструктура за изградба на ски центар Плачковица - Општина...

Прочитај повеќе