If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | Portfolio Categories Соопштенија
39
archive,paged,tax-portfolio_category,term-soopstenija,term-39,paged-4,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive
Archive

JАВЕН ПОВИК ЗА РАСПРЕДЕЛБА НА СРЕДСТВА ОД БУЏЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ НА СПОРТСКИ КЛУБОВИ, ЗДРУЖЕНИЈА И СОЈУЗИ ОД ОПШТИНА РАДОВИШ ЗА 2022 ГОД.

  |     |   No comment

   Врз основа на член 22 став 1 од Законот за локална самоуправа (Сл.весник на Р.М. бр. 05/02), член 15 став 1 од Статутот на општина Радовиш (Сл. гласник на општина Радовиш бр. 05/02) и член 3 од Методологијата за распределба на финансиски средства на спортски...

Прочитај повеќе

ЈАВЕН ОГЛАС ЗА ПРЕДЛАГАЊЕ НА КАНДИДАТИ ЗА ИЗБОР НА СПОРТИСТ, СПОРТСКА ЕКИПА И ТРЕНЕР ЗА 2021 ГОД. КАКО И ЗА СПОРТСКИ РАБОТНИК ЗА ПОВЕЌЕГОДИШНА РАБОТА

  |     |   No comment

Врз основа на член 34 од Статутот на општина Радовиш (Сл.гласник на општина Радовиш бр. 05/02), како и врз основа Правилникот за критериуми за избор на најуспешни спортисти, спортски екипи и спортски работници бр.08-348/1 од 11.02.2015 год., Комисијата за култура, образование и спорт при Советот...

Прочитај повеќе

НОВОГОДИШНА ПРОГРАМА

  |     |   No comment

Четврток 30.12.2021 год. 17:00 час. Плоштад Св.Спасо Радовишки - Средба со Дедо Мраз 17:30 час. Новогодишен базар - музичка програма Петок 31.12.2021 год. 11:00 час.- 15:00 час. Плоштад Св.Спасо Радовишки Делење на топли напитоци Музичка програма и делење на подароци на Дедо Мраз ...

Прочитај повеќе

РЕШЕНИЕ ЗА СВИКУВАЊЕ НА 5 СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

  |     |   No comment

Врз основа на член 39 од Законот за локална самоуправа, член 19 став 2 од Статутот на општина Радовиш и член 51  од Деловникот за работа на Советот на општина Радовиш, се донесе Решение за свикување на 5 седница на Советот на општина Радовиш.   Седницата ќе...

Прочитај повеќе

ЈАВНО ОБЈАВУВАЊЕ НА ПРЕДЛОГ БУЏЕТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ ЗА 2022 ГОДИНА

  |     |   No comment

Предлог Буџетот на општина Радовиш за 2022 година овде на овој линк може да го погледнете или превземете   ПРЕДЛОГ БУЏЕТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ ЗА 2022 ГОДИНА                                          ...

Прочитај повеќе

РЕШЕНИЕ ЗА ОДОБРЕНА ПРОЕКТНА ПРОГРАМА СО БРОЈ НА ПОСТАПКА: 39746 ЗА ИЗРАБОТКА НА УРБАНИСТИЧКИ ПРОЕКТ ЗА ИНФРАСТРУКТУРА

  |     |   No comment

  Врз основа на член 44, став 7 од законот за Урбанистаичко планирање (Сл. Весник  Бр. 32/2020) Градоначалникот на општина Радовиш по доставен предлог за одобрување на Планска програма, Ви доставува предлог за одобрување на Проектна Програма за изработка на УРБАНИСТИЧКИ ПРОЕКТ ЗА ИНФРАСТРУКТУРА СО...

Прочитај повеќе

РЕШЕНИЕ ЗА СВИКУВАЊЕ НА 4 СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

  |     |   No comment

Врз основа на член 39 од Законот за локална самоуправа, член 19 став 2 од Статутот на општина Радовиш и член 51  од Деловникот за работа на Советот на општина Радовиш, се донесе Решение за свикување на 4 седница на Советот на општина Радовиш.   Седницата ќе...

Прочитај повеќе

СООПШТЕНИЕ ЗА ПРАВНИТЕ И ФИЗИЧКИТЕ ЛИЦА КОИ ГИ НЕМААТ ПОДМИРЕНО СИТЕ ДАВАЧКИ ОД ДАНОК НА ИМОТ И КОМУНАЛНА ТАКСА

  |     |   No comment

СООПШТЕНИЕ ЗА ПРАВНИТЕ И ФИЗИЧКИТЕ ЛИЦА КОИ ГИ НЕМААТ ПОДМИРЕНО СИТЕ ДАВАЧКИ ОД ДАНОК НА ИМОТ И КОМУНАЛНА ТАКСА...

Прочитај повеќе

ИЗВЕСТУВАЊЕ ДО ДАНОЧНИТЕ ОБВРЗНИЦИ ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НАСТАНАТИ ПРОМЕНИ ВО ТЕКОТ НА 2021 КОИ СЕ ОДНЕСУВАТ НА ДАНОК НА ИМОТ И КОМУНАЛНА ТАКСА

  |     |   No comment

ИЗВЕСТУВАЊЕ ДО ДАНОЧНИТЕ ОБВРЗНИЦИ ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НАСТАНАТИ ПРОМЕНИ ВО ТЕКОТ НА 2021 КОИ СЕ ОДНЕСУВАТ НА ДАНОК НА ИМОТ И КОМУНАЛНА ТАКСА...

Прочитај повеќе