If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | Portfolio Categories Совет
47
archive,paged,tax-portfolio_category,term-sovet,term-47,paged-10,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive
Archive

СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ ЈА ОДРЖА III СЕДНИЦА

  |     |   No comment

Советот на општина Радовиш денес ја одржа третата седница. Седницата ја водеше Претседателот на Советот Коле Чаракчиев, а се работеше со однапред донесен дневен ред од 49 точки.   Од страна на советниците до Градоначалникот Герасим Конзулов беа поставени повеќе прашања на кој даде одговор самиот градоначалник...

Прочитај повеќе

РЕШЕНИЕ ЗА СВИКУВАЊЕ НА III СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

  |     |   No comment

Врз основа на член 39 од Законот за локална самоуправа, член 19 став 2 од Статутот на општина Радовиш и член 51 од Деловникот за работа на Советот на општина Радовиш, се донесе Решение за свикување на III седница на Советот на општина Радовиш. Седницата ќе...

Прочитај повеќе

СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ ЈА ОДРЖА ВТОРАТА СЕДНИЦА

  |     |   No comment

Денес Советот на општина Радовиш ја одржа втората седница, прва работна седница после конституирањето на новиот Совет.   На оваа седница беше предвиден Дневен ред од повеќе точки, покрај усвојувањето на записникот од претходната седница, беше разгледана точката за формирање на постојани комисии на Советот на општина...

Прочитај повеќе

КОНСТИТУИРАН НОВИОТ СОВЕТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

  |     |   No comment

  Советот на општина Радовиш ја одржа првата конститутивна седница. На истата беа верификувани мандатите на деветнаесете нови советници на општината. Во следните четири години за интересите на жителите на Опшина Радовиш во соработка со градоначалникот Герасим Конзулов, одлуки ќе носат вкупно 19 советници, од кои, 8...

Прочитај повеќе

ОДРЖАНА 66 СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

  |     |   No comment

Во салата на Советот на општина Радовиш денес беше одржана 66-та седница на Советот на општина Радовиш. На оваа седница се работеше со претходен донесен дневен ред, a исто така советниците ги разгледаа и усвоија одлуките и извештаите донесени од Комисиите при Советот на општина...

Прочитај повеќе

60 СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ.

  |     |   No comment

На денеска одржаната седница на Советот на општина Радовиш присутните членови расправаа по 31 точка од дневниот ред. Беа усвоени годишните сметки на Буџетот на општината, на сите основни училишта во општината, Детската градинка, Центарот за култура „Ацо Караманов“, и јавните претпријатија чиј основач е...

Прочитај повеќе

59. СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

  |     |   No comment

Советот на Општина Радовиш ја одржа 59 работна седница. Покрај советничките прашања на денешната седница членовите на Советот на општина Радовиш расправаа по 33 точки од дневниот ред.    Исто така Советот ги усвои и извештаите донесени од комисиите при Советот на општина Радовиш...

Прочитај повеќе

56. СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

  |     |   No comment

Советот на Општина Радовиш ја одржа 56 работна седница на која беа предвидени 6 точки во дневниот ред. Исто така Советот ги усвои и извештаите донесени од комисиите при Советот на општина Радовиш...

Прочитај повеќе

ОДРЖАНА 53 СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

  |     |   No comment

Советот на Општина Радовиш ја одржа 53 работна седница на која беа предвидени 38 точки во дневниот ред. Исто така Советот ги усвои и извештаите донесени од комисиите при Советот на општина Радовиш...

Прочитај повеќе

52. СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

  |     |   No comment

Денешната седница на Совет на општина Радовиш со 64 точки на дневниот ред   Над 30 точки од дневниот ред на денешната седница на Советот се поврзани со донесување на одлуки со кои се дава согласност за вклопување во плански опфат-идна урбанистичка планска документација на бесправно изградени...

Прочитај повеќе