If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | Portfolio Categories Совет
47
archive,paged,tax-portfolio_category,term-sovet,term-47,paged-2,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive
Archive

РЕШЕНИЕ ЗА СВИКУВАЊЕ НА 4 СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

  |     |   No comment

Врз основа на член 39 од Законот за локална самоуправа, член 19 став 2 од Статутот на општина Радовиш и член 51  од Деловникот за работа на Советот на општина Радовиш, се донесе Решение за свикување на 4 седница на Советот на општина Радовиш.   Седницата ќе...

Прочитај повеќе

РЕШЕНИЕ ЗА СВИКУВАЊЕ НА 3 СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

  |     |   No comment

Врз основа на член 39 од Законот за локална самоуправа, член 19 став 2 од Статутот на општина Радовиш и член 51  од Деловникот за работа на Советот на општина Радовиш, се донесе Решение за свикување на 3 седница на Советот на општина Радовиш.   Седницата ќе...

Прочитај повеќе

ОДРЖАНА ВТОРАТА СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

  |     |   No comment

Во салата за состаноци во општина Радовиш денеска се одржа втората седница на Советот на општина Радовиш. Седницата ја водеше Претседателката Моника Ристевска, а се работеше со дневен ред од три точки: Предлог-Решение за формирање на постојани комисии на Советот на Општина Радовиш. Предлог-Решение за формирање...

Прочитај повеќе

РЕШЕНИЕ ЗА СВИКУВАЊЕ НА 2 СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

  |     |   No comment

Врз основа на член 39 од Законот за локална самоуправа, член 19 став 2 од Статутот на општина Радовиш и член 51  од Деловникот за работа на Советот на општина Радовиш, се донесе Решение за свикување на 2 седница на Советот на општина Радовиш.   Седницата ќе...

Прочитај повеќе

КОНСТИТУТИВНА СЕДНИЦА НА НОВИОТ СОВЕТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

  |     |   No comment

Денес во Центарот за култура "Ацо Караманов" беше одржана конститутивната седница на новиот Совет на општина Радовиш. Седницата ја отвори претходниот претседател на Советот Викица Манолева по што следуваше поздравен говор од страна на Градоначалникот на општина Радовиш, Ацо Ристов.   Веднаш потоа следуваше верификацијата на мандатите...

Прочитај повеќе

РЕШЕНИЕ ЗА СВИКУВАЊЕ КОНСТИТУТИВНА СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

  |     |   No comment

Врз основа на член 37 од Законот за локална самоуправа, член 19 став 2 од Статутот на општина Радовиш и член 5 став 1 од Деловникот за работа на Советот на општина Радовиш, се донесе Решение за свикување на конститутивна седница на Советот на општина...

Прочитај повеќе

КОНКУРС ЗА НАЈДОБРА НЕОБЈАВЕНА ПОЕТСКА КНИГА „КАРАМАНОВ 2021″

  |     |   No comment

Центар за култура „Ацо Караманов„ Радовиш и Советот на 48. Караманови средби го распишаа Конкурсот за најдобра необјавена поетска книга и доделување на наградата „Караманов 2021″.   Конкурсот трае до 10 Ноември 2021 година, а може да учествуваат автори од Македонија и од останатите балкански земји што пишуваат...

Прочитај повеќе

РЕШЕНИЕ ЗА СВИКУВАЊЕ НА 61 СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

  |     |   No comment

Врз основа на член 39 од Законот за локална самоуправа, член 19 став 2 од Статутот на општина Радовиш и член 51 од Деловникот за работа на Советот на општина Радовиш, се донесе Решение за свикување на 61 седница на Советот на општина Радовиш.   Седницата ќе...

Прочитај повеќе